El Carter Reial arriba a Manresa

Els propers dies, el Carter Reial tornarà a la Plaça de l’Ajuntament perquè els nens i nenes de la ciutat puguin lliurar les seves cartes dirigides als Reis d’Orient.

El Carter Reial va arribar ahir a les 18 h a la plaça Major, després de fer una ruta pel centre de la ciutat des de Crist Rei amb un cotxe descobert, acompanyat pel seu seguici musical, composat pel grup Batrakes i Grallers dels Geganters. Davant de l’Ajuntament, el Carter va ser rebut per l’alcalde, Valentí Junyent, juntament amb la regidora de Cultura i Joventut, Anna Crespo. El carter tornarà a ser davant de l’Ajuntament avui, demà, i de l’1 al 4 de gener, de 18h a 20h, perquè els nens de la ciutat puguin lliurar les cartes dirigides als Reis d’Orient.

A l’acte de rebuda, Valentí Junyent va llegir la carta en què la ciutat expressa els seus desitjos. L’alcalde va manifestar el desig d’aconseguir «un món, una societat sense guerres ni conflictes«, i va remmarcar el paper de Manresa com a ciutat acolliddora, però «tant de bo un dia no fos necessari haver d’acollir persones refiguades, pel fet que no haguessin de marxar precipitadament de casa seva». Junyent també va manifestar la voluntat de consolidar la recuperació econòmica i va emfatitzar que «volem viure en una ciutat i en un país en què no es posi límits a la llibertat d’expressió, a la democràcia i al dret a decidir».

 

Author: Redacció Manresa Bages

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.