Cos Jove l’estètica sinònim de plaer

Cos Jove personalitza els seus serveis segons les necessitats de cada client

Cos Jove és un centre de tractament amb divuit anys d’experiència. Un dels seus trets característics que el permeten diferenciar-se de la resta de centres de la mateixa especialitat és el seu tracte amb el client, ja que no es limiten a donar el servei sinó que personalitzen la seva demanda.

Així doncs, donen les màximes facilitats per combinar la vida diària amb un moment de dedicació a un mateix: si cal, van a buscar al client a casa o li preparen el dinar al mateix centre, per exemple. És a dir, que s’intenta anar més enllà de l’estètica convencional i cuidar tots els detalls.

Escollir Cos Jove és una garantia de rebre un tracte exclusiu, i això es fa evident en el fet que els especialistes del centre atenen un nombre reduït de clients al dia. Gràcies a la dedicació especial a cadascun dels seus clients, es pretén que l’estètica es converteixi en un plaer.

terrassa-noticies-2016-cos-jove

Les especialitats del centre són el tractament corporal, facial i làser, tot i que també compten amb coneixements de medicina estètica. Per oferir els seus serveis compten amb grans professionals, entre els quals s’hi troben psicòlegs, nutricionistes, dietistes i terapeutes. A més, el seu equip també està compost per dos cirurgians estètics, que s’encarreguen de les intervencions que requereixen treballar en més profunditat.

Cos Jove col·labora amb la clínica Creu Blanca de Barcelona, és a dir, els especialistes del centre ofereixen informació sobre la intervenció i després passen les consultes a la clínica, on es duen a terme els tractaments corresponents.

En aquesta època de l’any, Cos Jove ofereix dos tractaments estrella. D’una banda, un tractament facial de rejoveniment amb làser que permet arreglar els problemes d’envelliment de la pell. I, d’altra banda, un tractament corporal anomenat ‘posada a punt’ que té com a objectiu ajudar a perdre el pes de més que es guanya durant les vacances de Nadal. En aquest cas, primer es donen unes pautes nutricionals, que posteriorment es complementen amb esport, medicina natural i teràpia.

terrassa-noticies-2016-cos-jove

Cos Jove obrirà properament un altre centre al Club Natació Terrassa, que es centrarà exclusivament en l’estètica bàsica, com són els massatges, depilacions o higienes facials, entre d’altres serveis.

L’horari del centre és de dilluns a divendres de 10 a 21 hores i dissabtes de 10 a 14 hores. Tot i així, sota reserva existeix la possibilitat de demanar cita fora d’aquest horari.

Per a més informació, podeu trucar al 937 355 783 o bé dirigir-vos directament al centre al carrer Jacint Badiella, 5, a l’interior del Club Egara.

terrassa-noticies-2016-cos-jove

Author: Redacció Manresa Bages

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.