‘El joven Paulo Coelho’

‘El joven Paulo Coelho’, just abans de Nadal

La vida de l’escriptor ‘El joven Paulo Coelho’ a la gran pantalla

El joven Paulo Coelho és un llargmetratge de ficció sobre la vida del cèlebre escriptor. Pocs saben que la història real de la vida de Paulo Coelho supera la ficció. L’obra narra la seva intensa i inspiradora vida abans de ser un dels escriptors més reconeguts arreu del món.

El llargmetratge, coproduït i rodat entre el Brasil i Espanya, compta amb el beneplàcit del propi Coelho. La vida del brasiler abans d’escriure Veronika decide morir o El alquimista no va ser res senzill. Per això mateix, el novel·lista ha col·laborat amb Carolina Kotscho, encarregada de la producció de la pel·lícula, i ha aportat diverses declaracions recollides durant tres anys. Aquests testimonis confereixen un realisme al film que es completa amb les imatges del Brasil i del Camí de Santiago, llocs on s’ha rodat i que l’escriptor hi va transitar.

Tant és així que el fil conductor seran aquestes localitzacions i les cançons roqueres escrites per Coelho.

La pel·lícula està dirigida per Daniel Austo i compta amb un repartiment d’actors encapçalat per Rave i Julio Andrade, que encarnen Paulo Coelho en diverses etapes de la seva vida. També hi compta amb Fabiana Guglielmetti, Nancho Novo i Paz Vega.

Author: Redacció Manresa Bages

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.