Manresa participa en la prova Fem Tec! per l’emprenedoria

L’Ajuntament de Manresa participa en la prova pilot Fem Tec! per desenvolupar l’emprenedoria entre els joves.

L’Ajuntament de Manresa està participant en la prova pilot Fem Tec!, una metodologia, creada per l’Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona, que té per objectiu difondre l’emprenedoria com a valor entre els joves, amb especial atenció en el joc com element de socialització i l’experiència vital. En el marc d’aquest projecte, l’Oficina Jove del Bages-Manresajove, ha organitzat tres tallers: dos per a joves i un altre per a professionals que treballen amb joves des de qualsevol àmbit i que ha anat a càrrec de la formadora Maria Navarrete.

Així, el 12 de desembre passat, al Casal de joves La Kampana es va organitzar un taller enfocat a fomentar els valors de l’emprenedoria i l’apoderament dels joves. Se’ls va donar recursos per a la recerca de feina i eines per reforçar la seva autoestima mitjançant dinàmiques per ajudar-los a aconseguir els seus propis objectius.

En la mateix línia, el dia 14 de desembre es va dur a terme el taller ‘No estic sol/a’, també adreçat a joves del primer cicle d’ESO i amb l’objectiu d’aprofundir sobre el sentit de la vida, les emocions que genera fer-se adult i el seu encaix dins la societat. Aquest taller es va celebrar a l’Oficina Jove del Bages, situat a l’espai Joan Amades.

Finalment, dilluns passat, 19 de desembre, es va celebrar el taller anomenat ‘El meu talent: Intel·ligències múltiples i habilitats personals’en el qual una desena de professionals que treballen amb joves des de diverses disciplines: logopedes, tècnics/es de joventut, dinamitzadors/es juvenils, mestres, educadors/es… van poder  conèixer els diferents recursos que l’Oficina del Pla Jove posa a la seva disposició.

 

Author: Redacció Manresa Bages

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.