Micky Labarias s’imposa al 2000 viratges

Micky Labarias s’imposa al rally 2000 viratges en la categoría de Rallysprint

El Renault Megane “vola” pels trams de la 57ena edició del Rally amb més història de Catalunya

Aquest passat dissabte, l’escuderia Club Biela Manresa va ser l’organitzadora de la 57ena edició del Rally 2000 Viratges, a la población de Manresa. Els pilots de l’equip egarenc Quimo Racing, es van adjudicar la victoria a la Categoria Rallysprint, a una de les edicions més especials que tanquen la temporada del Campionat de Catalunya de Rally d’asfalt.

“Guanyar el Rallysprint d’un 2000 viratges, es una injecció de moral que et fa plantejar coses de cara l’any vinent”

Labarias va ser capaç de fer “volar” el seu Renault Megane Cup, i posar-lo en primera posición desde l’inici, guanyant 3 dels 5 trams cronometrats. El pilot egarenc va agraïr la feina del seu equip, i la del copilot Cristian Muñoz, fins ara inseparable durant aquesta temporada 2017, que tanquen l’any amb una victoria a un dels Rallyes amb més renom.

D. Dalmau (Golf MK2) i J. Gonzalez (Citroën Saxo GrA) van completar el podi, com a segons i tercers respectivament.

Labarias i Muñoz donen per tancada aquesta temporada, però asseguren no deixar de treballar per dur a terme un nou projecte 2018 de l’equip QuimoRacing. No han volgut donar més detalls, però asseguren que intentaràn ser competitus la propera temporada.

Micky Labarias; «Vull destacar la feina del meu copilot, Cristian Muñoz, impecable com sempre, a un nivel molt i molt alt. És fàcil ser competitu un dia, però ell dintre el cotxe sempre ha donat la seva millor versió sense davallades»

Author: Redacció Manresa Bages

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.