Aprèn a millorar la teva salut a la propera edició de la fira Cuida’t

Cuida’t donarà a conèixer la feina d’associacions sense ànim de lucre que treballen en l’àmbit de la salut

La propera edició de la fira Cuida’t se celebrarà a Manresa els dies 11 i 12 de març. Aquest any la feina de les associacions sense ànim de lucre que lluiten contra diferents malalties i donen suport als pacients i familiars hi tindrà una presència destacada. Es podran conèixer les taques que fan organitzacions de lluita contra l’Alzheimer, l’esclerosi múltiple, les malalties mentals o el càncer, entre d’altres.

L’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Bages, l’Associació Grup d’Esclerosi Múltiple del Bages, Activament (de lluita contra les malalties mentals), L’Olivera (de lluita contra el càncer), l’Associació de Celíacs de Catalunya i l’Associació d’afectats de fibromiàlgia seran a Cuida’t per donar a conèixer aquestes malalties al públic i explicar els diferents projectes que duen a terme.

També hi seran presents la Fundació Europea de Medicina Tradicional Xinesa, que informarà sobre els diferents cursos i activitats que ofereix. Així com mostrara la quiropràctica en els seus expositors, un tipus de medicina alternativa dedicat al diagnòstic i tractament dels trastorns mecànics del sistema musculoesquelètic.

A més participaran diferents escoles i centres de teràpies com l’escola Cielo y Tierra dedicada a la medicina xinesa. Molts d’aquests expositors oferiran als visitants la possibilitat d’experimentar amb aquestes teràpies a partir de tallers o demostracions pràctiques.

Cuida’t espera igualar la xifra d’expositors de l’edició passada, que va ser de 68. Pel que fa als visitants, es calcula que prop de 8.000 persones van visitar-la en l’edició 2016.

Author: Redacció Manresa Bages

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.