Vallimper impermeabilitzacions de qualitat

Vallimper localitza i repara goteres, i impermeabilitza piscines i terrasses

Tots els seus operaris tenen un mínim de deu anys d’experiència professional en el sector

Vallimper només realitza impermeabilitzacions integrals, però és especialista en el seu camp. Més de 21 anys ho avalen. Se centra en la localització i reparació de goteres, però també repara i impermeabilitza piscines i terrasses.

Instal·lada a Terrassa, ofereix als clients valors com la proximitat, que permet estalviar en despeses de desplaçament, i un tracte proper i especialitzat per a cada client.

Tots els professionals del camp de les impermeabilitzacions ofereixen 10 anys de garantia, però Vallimper ofereix la seguretat d’una empresa consolidada i de reputada trajectòria professional que assegura aquest compromís amb el client.

Vallimper es compromet a visitar el problema del client i aconsellar-lo a trobar la millor solució. A més, compta amb un equip tècnic de qualitat, en el que tots els seus operaris tenen un mínim de 10 anys d’experiència professional en el sector.

També ofereix la possibilitat de crear cobertes ajardinades amb diferents acabats, com tarimes de fusta, de rajola clàssica, …

Podeu contactar amb Vallimper a través del seu web, al seu landing page, de la seva pàgina de Facebook, a través del telèfon 93 731 75 80 o del correu electrònic info@vallimper.com.

303

Us adjuntem, a més, un vídeo de com treballen els operaris de Vallimper:

Author: Redacció Manresa Bages

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.